Udendørs

Få hjælp til udendørs malerarbejde her

Udendørs malerarbejde til dig

Din udendørs facade fortjener at få den farve, som klæder det og dets beboere bedst.
Før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage farvekortet udenfor. Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser. På den måde finder du en farve, der fremhæver og matcher den omkringliggende skov, mark eller nabobygning. Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem. Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem. Derudover beskytter den rigtige maling din udendørs facade eller træværk i alt slags vejr. Læs herunder, hvordan diverse elementer har indflydelse på dit udendørs malerarbejde og dit farvevalg.

Bygningsmalerarbejde

Er du ved at renovere dit hus ind- eller udendørs, eller overvejer du at gøre det, så kan vi hjælpe dig med dit udendørs bygningsmalerarbejde. Farver og kontraster er med til at skabe en helt særlig stemning i ethvert rum. Det samme gør sig gældende, når det kommer til den udendørs del af dit hus. Vi udfører flere forskellige former for bygningsmalerarbejde og specialopgaver. Derfor kan vi give dig nogle gode, kompetente råd omkring farvevalg og andre detaljer, der kan frembringe den helt rette stemning for din bolig. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Vinduer

Når dine vinduer skal males, er det vigtigt, at underlaget er i god stand – så får du et langt flottere resultat. Vinduesmaling er specialudviklet til at beskytte i fugtige omgivelser. Vinduesmaling indeholder derfor film konserverende midler mod skimmelsvamp og fugt, og giver god kant dække. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Facade

Facade trænger efter længere tid til beskyttelse og fornyelse. Beskyttelse hænger sammen med kvalitet, mens fornyelse hænger sammen med farvevalg. Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, så du nemt kan lave et dramatisk farveskift. Der findes en længere række gode råd, når det drejer sig om farvevalg til dine vinduer. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Få hjælp til udendørs malerarbejde hos Susannes-malerfirma

Vedligholdelse af træværk

Det er vigtigt, at vedligeholde træværk, og beskytte det mod sol, vejr og vind. Når du ønsker at træbeskytte, kan du fremhæve træets struktur og åretegning. Du kan også vælge en nuance der dækker helt. Gennemsigtig træbeskyttelse fremhæver struktur og åretegning. Dækkende træbeskyttelse skjuler træets åretegning, men bevarer træstrukturen. Heldækkende træbeskyttelse bruges desuden, hvis du ønsker at skifte til en anden farve. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Maling af træværk

Når du maler dit træværk, giver du dit hjem en ansigtsløftning og kaster glans på omgivelserne. Overvej om du har lyst til at lege med kontraster eller bruge forskellige toner af den samme farve. Du får det flotteste resultat, hvis du lader den mest afdæmpede farve dække de største arealer. Sollys kan få farverne til at fremstå kraftigere. Du bør overveje en mere grålig nuance, end den du havde tænkt på. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Få et uforpligtende tilbud