Indendørs

Få hjælp til indendørs malerarbejde her

Farver skaber forskellig atmosfære indendørs

Indendørs farver kan ændre fornemmelsen af plads og intimitet i dit hjem. De mørke farver får et stort værelse til at virke mindre, mens de lyse og neutrale farver får et lille værelse til at virke større. Før du skal vælge maling, er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge værelset til. Måske ønsker du en hyggelig atmosfære i køkkenet, eller skal fornye teenage-værelset, fordi dit barn er blevet for stor til bamser og lyseblå. Der er mange muligheder og vi rådgiver dig altid til at vælge den rigtige løsning. Læs herunder, hvordan diverse elementer har indflydelse på dine forskellige rum og dit farvevalg. Husk desuden, at du kan trække din regning fra i skat. 

Entréens farver

Hvad din entré signalerer kommer bl.a. an på størrelsen af den. Har du en lille entre uden lys og vinduer, bør du vælge en hvid eller beige vægfarve. Det får væggene til at se større ud og den beige farve giver lidt mere varme frem for den hvide. Har du derimod en større entré er der plads til at sætte farve på væggene. Hvis du ønsker at male en væg, der er overfor hoveddøren, bør farven måske være en anelse afdæmpet. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Stuens farver

Stuen er hjemmets indendørs omdrejningspunkt. Det er her vi læser, skriver, leger, ser TV, hører musik, slapper af og er sammen med familie og venner. Stuens mange funktioner stiller forskellige krav til dagslys og lamper. Du bør derfor vurdere farven ud fra den belysning, som du oftest bruger i stuen. Ønsker du inspiration til dit farvevalg? Start med at kigge på dine yndlings elementer i stuen. Har du f.eks. en flot lampe, sofa eller tæppe, så match farven på din vægmaling med farven på dine yndlingsting. Du kan også vælge en farvetone, der matcher de tilstødende rum. Sæt dig i rummet der skal males, og forestil dig hvordan farverne i rummet ved siden af matcher. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Soveværelsets farver

Soveværelset er et af de vigtigste værelser – og oftest det mest oversete. Lav dit soveværelse til din egen oase, hvor du tanker op, er dig selv og slapper af. Genopdag soveværelset og tag dig ikke til takke med trætte farver og kedelige vægge. Brug fantasien og gør stedet, hvor du sover til stedet du drømmer. Med den rigtige farve får du liv i soveværelset, så det ser fantastisk ud dag og nat. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Stuk og tapet

Tag os med på råd, næste gang du skal have nyt tapet i dit hjem. Hos os kan vi være dig behjælpelige med farvevalg og udsmykning af din bolig, uanset hvilke rum det drejer sig om.

 Indendørs Susannes-Malerfirma

Børneværelsets farver

Farverne i børneværelset bør males i glade farver, for glade farver giver glade børn. Børn synes kontraster er spændende, så alle vægge i børneværelset behøver ikke have samme glans. Børns behov og interesser kan dog hurtigt skifte, så det kan være en god idé at skifte farve og give børneværelset et nyt udtryk. Spørg eventuelt også dine børn, hvilken farve de kan lide, så de inddrages i designprocessen.

Farve kombinationerne er utallige når man taler indendørs malerarbejde. Den klassiske pink og lilla til pigerne kan blandes med hvid, mens brun og grøn er på vej til at erstatte den ellers populære marineblå og røde farve til drengene. Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

Køkkenets farver

Valget af farve i køkkenet får større betydning i takt med at køkkener bliver større og mere åbne. Køkkenet er i dag familiens store indbydende fællesrum. Her hygger gæster og venner sig, så hvorfor ikke give køkkenet den opmærksomhed, som det fortjener? Gør dit køkken mere personligt og sæt fuldt blus på farverne i køkkenet. Mal en væg i en pangfarve eller brug malingen som vægdekoration! Kontakt os for at få mere rådgivning til farvevalg og udførsel.

 

Få et uforpligtende tilbud