Besøg butikken

Åbningstider i butik

Torsdag: 15.30-17.30
Fredag: 14.30-17.30
Eller efter aftale på tlf.: 20282964
Søndermarken 1, 6670 Holsted

Besøg os i butikken

Susannes Malerfirmas butik ligger på Søndermarken 1 i Holsted. Vi har alt inden for maling og malervarer og forhandler førsteklasses kvalitetsmaling, både til professionelle og til hobbyfolket. ​I vores butik blander og toner selv vores maling. På den måde er du altid sikker på at få lige præcis den farve med hjem, du har ønsket dig. Vi både rådgiver og sælger, så dine idéer også kan blive til virkelighed.

Stort udvalg til små priser

I vores butik sælger vi kvalitets maling og pensler i mange forskellige farver, størrelser og varianter. Vi tilbyder selvfølgelig alt hvad der dertil hører af forskelligt tilbehør. Vi forhandler indendørs maling til: vægge og loft, gulvmaling, metalmaling, vådrumsmaling, udendørs maling, træ maling, træbeskyttelse, spartel- og fugemasse, glasvæv, klæber og klister, afdækning og tape, pensler og tilbehør mm.

Inspiration og rådgivning

​​Kom ind i butikken og få nyttige tips, idéer og inspiration til valg af både indvendige og udvendige farver til dit næste malerprojekt. De produkter, du finder i butikken, er de samme som vi selv anvender i vores daglige, professionelle malerarbejde. Vi kan derfor stå 100 procent inde for kvaliteten af butikkens sortiment og har vi ikke de varer du søger, kan vi skaffe det hjem i løbet af få dage.

besøg butikken Susannes-Malerfirma

Hør mere om hvad vi tilbyder

Vi er altid hjælpsomme og imødekommende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning. Vi finder også de produkter, der matcher dine ønsker og behov, så du bliver tilfreds. Vil du vide mere om vores sortiment, åbningstider eller få professionel rådgivning og vejledning, så finder du vores kontaktinformationer lige her.

Få et uforpligtende tilbud